Wysłany: 09 Lis 2005 03:55 3310 problem z ustwieniem głośności
Witam
Mam problem z ustawieniem głośności w 3310, telefon po upadku, działy się z nim różne cuda zawieszał się, wyłączał, blokowały się klawisze. Wymieniony ccont, przelutowana cobba, zmieniony soft. Telefon zaczoł działać wmiare ok, pozatym że nie było zasięgu w idei, wymienione pa stare było pęknięte. Jedyny problem w tej chwili to to że chąc zmienić poziom głośności podczas rozmowy lub wykonując tę czynność bez karty, wskażnik spada do 1 kreski, niezależnie od tego czy robi się ciszej czy głośniej i tak już zostaje. Próbowałem na różnych softów i nadal to samo. Proszę o pomoc bo już nie mam siły do tego buraka.
Pomogło lekie podgrzanie mada i dociśnięcie dzięki.
Najlepiej byłoby postawić MADa na nowo ale to grozi uszkodzeniem płyty ze względu na klej
Wiem ale przy moim obecnym stanie umiejetności nie wchodzi w gre wymiana klejonych układów, może kiedyś po długim treningu na trupach, jak dopracuje technike sciagania bez uszkadzania pcb to bedeę wstanie się podjąć takiego zadania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum