wpadła mi w rączki 5210. na początku miała problemy z wyłączaniem się. wygrzałem i ok. później okazało się że zasięg jest, tylko przez 8s. więc standardowo zzmieniłem PA (stare wrzuciłem do 8210 i działa) switch nowy (teraz jest zmostkowany) później hagar, ccont i cobba. dalej to samo. zasięg jest przez 8 s, później już tylko szuka i znaleźć nie może. co może być nie tak?
a co tu tłumaczyć? podłączasz po mbusie i robisz winteslą albo innym programem serwisowym selftest żeby zobaczyć na czym się wywali, ja obstawiam że cobba id będzie nieprawidłowe
w tej chwili to niemożłiwe. jedynie mam dostę do twistera i dejana1.02, z tego co wiem to do wintesli się nie nadaje. jeśli to cobba id to jak sobie z tym poradzić?
wydawało mi się, że skoro ma zasięg przez chwilę, to musi mieć także i zasilanie, ale jednak źle to rozkminiłem. PA rzeczywiście nie było zasilane. po wymianie kilku biernych między złączem baterii a PA ruszyło. teraz mam tylko problem z ogólnie za dużym poborem prądu. wydaje mi się, że z tym już poradzę, przersucę jeszcze raz wszystkie scalaki.Listek, wielkie dzięki za pomoc
Telefon: 6310i
Wysłany: 18 Lis 2005 00:17
duzy pobor pradu mozesz miec z powodu uszkodzonej poprzez grzanie koncowki mocy, elementow wokol niej, lub elementow ktorze przezuciles, zasilanie na koncowki mocy najprosciej sprawdzic miernikiem od plusa baterii do padow od PA., polaczyc cieniutkim drucikiem izolowanym od cewki jakiejs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum