Wysłany: 18 Lis 2005 09:04 6210 ładuje, ale nie ładuje
Dostałem nokię 6210 wskaźnik pokazuje że ładuje ale tylko jak jest właczony telefon, jak tel jest wyłaczony to pokazuje komunikat "NIE ŁADUJE", ale czy pokazuje że ładuje czy tez nie to i tak bateria nie jest ładowana. oczywiście bateria sprawdzana na innym telefonie i brana tez była inna bateria z innych telefonów. Co moze być przyczyną takiego zachowania się telefonu. Tel napewno nie ma przeszłości pływackiej i tez nie pilotował. Czy są jakies obejścia tak jak w 3310 czy innych nokiach. Albo jakis inny sposób naprawy. Złącza do bateri napewno są dobrze obsadzone.
Telefon: Komórkowy
Wysłany: 01 Gru 2005 23:02
Nie chce Cie moze w błąd wprowadzac, bo dawno to mialem,i juz nie pamietam, ale kiedys cos takiego mi sie trafiło, i wydaje mi sie ze brakowało mi wtedy jakiegoś SMD po prawo od mada, po dołożeniu zaskoczyło, tyle ze hotem to robiłem, wiec może to wcale nie było to. Aha, i raczej musiałbys wylutowac tą blaszkę, co ekran na niej jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum