Wysłany: 18 Sty 2006 01:36 Uszkadzający się kwarc w 3310
Witam wszystkich! mam nokie 3310 która między innymi gubiła zasieg i miała zwolnione dzwonki, wydedukowałem że przyczyną jest uszkodzony kwarc oczywiście przelutowałem go na nowy. Przez ok. 1 min było wszystko oki, a potem kwarc znowu uległ uszkodzeniu. Do tej pory przelutowałem już chyba ze cztery i cały czas tak samo , normalnie ręce mi opadająL Czy ktoś się kiedyś spotkał z czymś takim???
Przejścia są oki, na 100% uszkadza kwarc- sprawdzałem te kwarce w innych fonach- uszkodzone. A co do conta to zaraz przelutuje i dam znać co i jak.
Dzięki wielkie za zainteresowanie
[ Dodano: 05 Lut 2006 20:58 ]
Dziś znalazłem trochę czasu i ruszyłem ten telefonik:)))
A więc tak wymieniłem cconta tak jak radziliście i nic lipa dalej wywala kwarc, hymm... ruszyłem cobba wymieniając go na nowy... ale dalej było to samo. Kolejnym moim krokiem była wymiana hagara i to był strzał w 10-tkę fonik śmiga jak złoto!!!!!!!!
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie!:)
Temat uważam za zamknięty!
Ostatnio zmieniony przez kami111 18 Sty 2006 13:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum