Wysłany: 13 Gru 2006 00:15 Poprzestawiane cyferki w 9500 po zmianie softu
Witam, mam taki problem z 9500, otóż po wgraniu softu mam trochę poprzestawiane literki a mianowicie: zamiast "." jest ";" zamiast "," jest "/" itp.... czy ktoś może się z tym spotkał i wie jak sobie z tym poradzić? Obecnie wgrany soft to 5.22(7).
alpex, jak możesz mi napisać jaki numer wgrałeś to już będzie super... mam jeszcze taki sam problem w 9300 i wgrywałem już parę pm i dalej jest ten sam problem... po wymianie softu też bluetooth nie działa, ale to pewnie wina PM a na razie nie miałem czasu się z nią dużej pobawić... jak mógłbyś to podaj które wgrywałeś?
co ty sie tak na to PM uparles? ja to wgrywam w ostatecznosci zawsze, nie mam sprawdzonego, nie poratuje.Na klawisze pomaga PP, a z tym Bt to nie mam pojecia.
OK dzięki, wgram to pp a z BT będę walczył. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
[ Dodano: 07 Kwi 2007 14:18 ] alpex, no i wszystko tak jak mówiłeś, pp 14 rozwiązało problem a bluetooth wystarczyło dać funkcję repais BT. Wielkie dzięki za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum