Wysłany: 02 Sie 2005 11:25 problem z polakiem w 9210i
witam!
mam 9210i, wrzucilem do niej polaka, byla tam wersja v6.00 zapodalem taka sama MCU i PPM z pakietem J. wszystkie funkcje na malym ekranie zrobily sie po polsku i wiekszosc na duzym, ale niewszystkie co mnie doprowadza do szalu bo jezyk jaki byl wczesniej to niezaden tam angielski tylko jakis kosmos niepodobny do niczego pomyslame ze niejest dokonca przetlumaczony wiec wrzucilem angielki a potem znowu polski ale dalej bez zmian np zamiast wiadomosci wychodzace po polski mam w innym jezyku i tak samo z niktorymi funkcjami guzikow bocznych. ma ktos jakis sprawdzony sposob jak zresetowac to przynajmniej do jezyka angielskiego?
Wania, Zrob format komorki przy menu powitalnym chyba "chr" + F i potem musisz z plytki poinstalowac wszystkie progsy. Ja juz Cie nie poratuje bo nie mam plytki z polskimi aplikacjami - wywalilem obraz z dysku jak sprzedalem komunikatora
robilem tak jak mowiles, logo powitalne zamrugalo pozniej znowu sie odpalilo od nowa ale nic sie niezmienilo, nawet programy niezniknely jak mozna sobie jeszcze z tym poradzic? moze jest jakas aplikacja do pelnego formatu?
Wania, a instalowales potem klinta do SMS'ow z plyty?? potrzebujesz dwa pakiety programow nazywaja sie jak dobrze pamietam "all 9210 apps" i "all memory card apps" w tych SIS'ach masz wszystkie aplikacje i helpy. Jak mowie kiedys mialem cala plyte z polskimi aplikacjami ale sie jej pozbylem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum