@ 21adam, czasem jak wpiszesz kilka razy neprawidłowy kod to telefon sie blokuje i żeby ponownie wprowadzić kod pomaga odczekanie pare godzin lub wgranie czystego eeproma
znalazłem małego błęda.
Podczas naciśnięcia "*" + "8" pojawia się animacja mod by vikus ale jak się już skończy to u góry (górna belka gdzie jest zegar) zostaje kawałek animacji.
Może to nie poważny błąd, ale jest
już niewiem co zrobić wgrałem wszystko od nowa zrobiłem wszystkie resety i co tylko i przy właczeniu telefonu wyskakuje mi zeby podać kod zabezpieczający i po wpisaniu pokazuje sie intro te rece i blokuje się klawiatura i tak w kółko już niemam pomysłu na to kiedyś widziałem post o blokującej się klawiaturze ale niemoge go znaleść
Telefon: NOKIA
Wysłany: 29 Sty 2005 17:50
Przeczytaj dokładnie opis wgrywania flasha i epromu na mojej stronie TU. Dział flashowanie. I postepuj krok po kroku jak tam jest napisane i musi działać....
wielkie dzięki pomogło w końcu tylko że pojawił się inny problem na wyswietlaczu sa jakby jakieś kody i niemoge strzałkami wybrać ostatnio wybieranych numerów orz książki a obok kresek zasiębu pojawiają się jakieś numerki od 01 do 19 niewiem czy to niema cos wspólnego z net monitorem i niewidać kto do mnie dzwoni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum