Witam, potrzebuje takowego flasha do 3310, w którym beda te jezyki. ruski i ukrainski to pakiet E, natomiast polski to N. moze ktos ma działający??? Próbowałem tworzyć sam, ale nic z tgeo nie wyszło, a nie znam sie za bardzo na modyfikacji sw.
Telefon: Komórkowy
Wysłany: 27 Cze 2005 18:04
NIe dokonca wiem, o czym napisałes, nie znam sie na tym zupełnie, moze jednak ktos ma gotowego, albo potrafi to zrobic? Kurde, troche sie pobawiłem, ale nic mi z tego nie wyszło, albo nie ma żadnych literek, albo wyswietla kwadraciki, i ruskie litery na polskim.
mówiłem że trzeba tablicę znaków poprawić, nie wiem czy ktoś ma gotowego bo nie sądzę że jest takie duże zapotrzebowanie, pierszy się po to zgłosiłeś, potrafię to zrobić ale zupełnie nie mam czasu teraz a jak wracam z roboty to padam na ryj, jak będę miał chwilę to napiszę tutorial, jak napisałem przeklejasz do wynikowego flasza języki z ppmów które Cię unteresują i kwestia sprawdzenie czy pod tym samym kodem nie ma innych liter , jeśli są to trzeba to poprawić(zmienić na inny w całym flaszu) np jeśli "ć " odpowiada kod /x0A i jakiejś literze w cyrylicy ten sam kod, wot i cała folozofia
Niestety ale w pakiecie E nie ma polskiej czcionki więc po tej modyfikacji nie będzie polskich znaków, no chyba że ma być bez nich ale to są wtedy półśrodki
Ostatnio zmieniony przez Mikesz 27 Cze 2005 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Telefon: All Nokia
Wiek: 40 Dołączył: 09 Lis 2002 Posty: 897 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 30 Cze 2005 16:45
Taiwan, pobawiłem się troche i efekt jest taki że gdy do pakietu E (ruski i ukraina) wkleisz PL to zamiast polskich liter są inne znaki typu a z daszkiem itp.Jeśli może być taki to mogę podrzucić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum