Gdy się poda tutaj wartość 05 to nie będą wyświetlane puste "słupki" Adres do tablicy ?? Odległość między grafikami
Zmieniając tą wartość można różnie wyświetlać grafiki:
09 - normalnie
08 - coś jak lustrzane odbicie tzn. grafiki są wyświetlane od najdłuższej do najkrótszej
07 - górne części grafik są w jednej linii, ściszanie powoduje obniżanie się wszystkich pełnych "słupków"
06 - powoduje to co wartość 07 z tym że z lustrzanym odbiciem
Telefon: NHM-6>8
Wysłany: 04 Kwi 2005 18:54
Super Mikesz Widziałem, że wykorzystałeś te dane w swoim programie... Czy ta funkcja zmieniająca położenie tych pasków odwołuje się tylko do głośności w telefonie, czy też np. do Poziomu w grach? Pozdrawiam
MasterJapko, ehh moje programiki nie mają przyszłości, nie dość że są inne tego typu np. PPMedit to jeszcze do tego mój program obsługuje tylko jedną wersje MCU.
Nie wiem czy będą kolejne wersje bo niby co mają nowego wnieść?
Mogę dodać modyfikacje wiadomości graficznych w MCU ale kto z tego skożysta.
Modyfikacja będzie zauważalna dopiero wtedy gdy się przywróci ustawienia fabryczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum