Techtronik.pl Serwis : Software, hardware, diagnoza, naprawa
Forum dla zaawansowanych hobbystów elektroników i serwisantów

| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |
| Rejestracja |  Zaloguj |

Baza wiedzy, serwis GSM, simlock BB5, naprawa, diagnoza, forum.

Poprzedni temat «» Następny temat
Darmowy flash 3310 by 7acus
Autor Wiadomość
kam10 
Member

Telefon: SL45i|S40
Wysłany: 04 Paź 2004 13:12   

Cytat:
Boże, daj mi cierpliwość.. http://allegro.pl/show_item.php?item=32084131 o to już przekracza ludzkie pojęcie.. (misterdexter dzieki za cynk)

Co za debile normalnie!!!! :shock: Mogłeś zalicytować i odrazu walnąć mu negatywa - chamowi, tylko on pewni też by ci dał, ale chociaż byś skomentował dobrze to może ludzie by go ignorowali tego negatywa!
PS Musisz zrobić jakąś opłatę za soft do sprzedaży telefonów - np. 10zł.

soolek 
User

Telefon: N3310
Wysłany: 04 Paź 2004 16:04   

A nie wystarczy zgłosić do Allegro i zablokują mu konto?

Jakop 
Member

Telefon: 6670
Wysłany: 04 Paź 2004 17:41   

może gdzieś w powitaniach graficznych dodać że soft jest darmowy itp. itd ??

krzysrys 
User

Telefon: nokia 3310
Wysłany: 05 Paź 2004 11:08   

znalazłem taki błąd: jak ustawię kod na klawiaturę, i kilkakrotnie wpisze go źle, to musze jakisz czas zostawic tela w spokoju żeby móc znowu do niego wejść, bo inaczej wywala mi że podałem zły kod, a jak posiedzi chwile to znowu rozpoznaje kod, nie pomaga nawet wyłączenie telefonu, czy to normalne ??

PS: Gdzie moge znaleźć jakieś dane dotyczące edytora pamięci znajdującego się w sofcie, np do zmiany nazwy sieci ITP ?? :!!:

MasterJapko 
Member

Telefon: NHL-10
Wysłany: 05 Paź 2004 12:41   

@ krzysrys, to niejest blad :] to jest zabezpieczenie :] po 5 razach jak zle podasz kod SC to pozniej nawet jak podasz dobry to i tak niewejdzie :] wtedy albo czekasz albo resetujesz kod kabelkiem ;)

krzysrys 
User

Wysłany: 06 Paź 2004 20:08   

dodatkowo, przynajmniej u mnie jak użyję skrótu * i 9 to nie mam możliwości zmiany kolejnych wersji meni tylko przeskakuje między 2, i to tymi które były jako ostatnie, nie wiem czy to tak ma być czy to jakis błąd czy po prostu tak ma być ??

bazz 
Member

Telefon: Komórke
Wysłany: 06 Paź 2004 20:46   

@ 7acus, heh zaskoczyłes mnie z ta gra :P jezeli mogłes dodac to jedna to moze by dało rade wsadzic w normalny sofcik jeszcze teris ... jezus jak wypas wkoncu bedzie zajecie w szkole ... :mg: Teraz nie bedzie wymowek ze ktos chce madosa bo chce gierki ;) Wielki respekt dla Ciebie za ta gre !! i za cały sofcik jest poprostu wypas !! No boijesz konkurencje na twarz ;)
Kod:
Advance calculator ( :mg: YAK)

co to oznacza ?? nie moge nic nigdzie takiego znaleźć :-/ Pozdrawiam !!

7acus 
User

Wysłany: 06 Paź 2004 21:04   

@ bazz, gierka to zasługa YAKa :D
a advance calculator to nowy kalkulator (tzn z nowymi funkcjami.. jak odpalisz kalkulator to wejdz w opcje i zobaczysz nowe funkcje) i to też zasługa YAKa ;)

@ krzysrys, a kto Ci każe wpisywać zły kod :P
a *9 przełącza między dwoma ostatnio wybranymi menu.. 8)

bazz 
Member

Wysłany: 07 Paź 2004 07:01   

@ 7acus, uuuuuuuu juz widze o co chodzi w kalkulatorku :D prawdizwy "kombajn" z niego sie zrobił :> @ 7acus, to moze kolega YAK wstawi jeszcze jakas solidna gierke (kora pochlania duzo czasu) albo jakas jeszcze jedna na dwoch graczy ;) Soft wypas !! Pozdrawiam !!

shakkall18 
User

Telefon: 3310
Wysłany: 07 Paź 2004 17:02   

Tja ja tez bylbym wniebowziety gdyby ktos byl w stanie napisac tetrisa do nokixa :D

MasterJapko 
Member

Wysłany: 07 Paź 2004 17:35   

@ shakkall18, wlasnie gdzies na forum tylko niewiem czy na techu czy na innym forum wlasnie zeby przepisac jakos kod tetrisa do skryptu dla nokix.. bo z tego co sie orjentuje to chyba stones tez bylo w C pisane.. jak sie myle to mnie poprawic :) I uwazam ze skoro Tetris jest pisany w C i Stones chyba tez to raczej nie bedzie wikeszego problemu zeby to zrobic ?:)

bazz 
Member

Wysłany: 07 Paź 2004 17:50   

uuuuuuuuuu panowie to ja wize ze beda juz wypasione sofciki ... !! Nic do szczescia wiecej nie bedzie potrzeba no chyba ze jeszcze zrobic zeby za darmo dzwonic :D !! Czekam na jakies info o tetrisie w normanym sofciku :> No i jzu mados naprawde nie jest potrzebny :P A jeszcze te opcje w kalulatorze ... full wypas P :D !!

MasterJapko 
Member

Wysłany: 07 Paź 2004 18:56   

@ bazz, a ja uwazam ze mados to przyszlosc nokii DCT-3!!! Tylko jescze trzeba troszke poczekac zeby mogl dwonic i sms wysylac....

Ale spokojnie juz zaczynam myslec nad moja kolejna modyfikacja :D 33MJ v5.0x Bx5 narazie to sa tylko plany bo niestety niemam ost czasu na zabawy w modyfikacje ale juz powoli zbieram materialy... :D Wiec gdzies przed koncem roku bedzie jakis wypasik :D

Co do informacji na temt gierek z MAdosa do nokix to jesli nie znjadziesz na techtronik to szuakaj na innych forach. Np, poprzez google ;)

A narazie polecam soft 7acusia ale najbardziej moj 33MJv4.1x Bx3 :P

Pozdrawiam

-=MasterJapko=-

krzysrys 
User

Wysłany: 07 Paź 2004 20:22   

Cytat:
@ krzysrys, a kto Ci każe wpisywać zły kod

mi nikt nie kazuje, tylko moja panna chciala sie dostac do telefonu i mi go zablokowala, myslalem ze to jakis blad, bo poza tym to sofcik jest spox, choc jak by mozna bylo jeszcze wsadzic zapetlone menu z softu elektra...

Mendi 
User

Telefon: 3310
Wysłany: 08 Paź 2004 14:09   

@ 7acus, mógłbyś zmienić dźwięk specjalny sms na jakiś inny? :) i wtedy było by super. Zaraz będe testować nową gre :) Soft super :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi