Co za debile normalnie!!!! Mogłeś zalicytować i odrazu walnąć mu negatywa - chamowi, tylko on pewni też by ci dał, ale chociaż byś skomentował dobrze to może ludzie by go ignorowali tego negatywa!
PS Musisz zrobić jakąś opłatę za soft do sprzedaży telefonów - np. 10zł.
znalazłem taki błąd: jak ustawię kod na klawiaturę, i kilkakrotnie wpisze go źle, to musze jakisz czas zostawic tela w spokoju żeby móc znowu do niego wejść, bo inaczej wywala mi że podałem zły kod, a jak posiedzi chwile to znowu rozpoznaje kod, nie pomaga nawet wyłączenie telefonu, czy to normalne ??
PS: Gdzie moge znaleźć jakieś dane dotyczące edytora pamięci znajdującego się w sofcie, np do zmiany nazwy sieci ITP ??
@ krzysrys, to niejest blad to jest zabezpieczenie po 5 razach jak zle podasz kod SC to pozniej nawet jak podasz dobry to i tak niewejdzie wtedy albo czekasz albo resetujesz kod kabelkiem
dodatkowo, przynajmniej u mnie jak użyję skrótu * i 9 to nie mam możliwości zmiany kolejnych wersji meni tylko przeskakuje między 2, i to tymi które były jako ostatnie, nie wiem czy to tak ma być czy to jakis błąd czy po prostu tak ma być ??
Telefon: Komórke
Wysłany: 06 Paź 2004 20:46
@ 7acus, heh zaskoczyłes mnie z ta gra jezeli mogłes dodac to jedna to moze by dało rade wsadzic w normalny sofcik jeszcze teris ... jezus jak wypas wkoncu bedzie zajecie w szkole ... Teraz nie bedzie wymowek ze ktos chce madosa bo chce gierki Wielki respekt dla Ciebie za ta gre !! i za cały sofcik jest poprostu wypas !! No boijesz konkurencje na twarz
Kod:
Advance calculator ( :mg: YAK)
co to oznacza ?? nie moge nic nigdzie takiego znaleźć Pozdrawiam !!
@ bazz, gierka to zasługa YAKa
a advance calculator to nowy kalkulator (tzn z nowymi funkcjami.. jak odpalisz kalkulator to wejdz w opcje i zobaczysz nowe funkcje) i to też zasługa YAKa
@ krzysrys, a kto Ci każe wpisywać zły kod
a *9 przełącza między dwoma ostatnio wybranymi menu..
Wysłany: 07 Paź 2004 07:01
@ 7acus, uuuuuuuu juz widze o co chodzi w kalkulatorku prawdizwy "kombajn" z niego sie zrobił :> @ 7acus, to moze kolega YAK wstawi jeszcze jakas solidna gierke (kora pochlania duzo czasu) albo jakas jeszcze jedna na dwoch graczy Soft wypas !! Pozdrawiam !!
@ shakkall18, wlasnie gdzies na forum tylko niewiem czy na techu czy na innym forum wlasnie zeby przepisac jakos kod tetrisa do skryptu dla nokix.. bo z tego co sie orjentuje to chyba stones tez bylo w C pisane.. jak sie myle to mnie poprawic I uwazam ze skoro Tetris jest pisany w C i Stones chyba tez to raczej nie bedzie wikeszego problemu zeby to zrobic ?:)
Wysłany: 07 Paź 2004 17:50
uuuuuuuuuu panowie to ja wize ze beda juz wypasione sofciki ... !! Nic do szczescia wiecej nie bedzie potrzeba no chyba ze jeszcze zrobic zeby za darmo dzwonic !! Czekam na jakies info o tetrisie w normanym sofciku :> No i jzu mados naprawde nie jest potrzebny A jeszcze te opcje w kalulatorze ... full wypas P !!
@ bazz, a ja uwazam ze mados to przyszlosc nokii DCT-3!!! Tylko jescze trzeba troszke poczekac zeby mogl dwonic i sms wysylac....
Ale spokojnie juz zaczynam myslec nad moja kolejna modyfikacja 33MJ v5.0x Bx5 narazie to sa tylko plany bo niestety niemam ost czasu na zabawy w modyfikacje ale juz powoli zbieram materialy... Wiec gdzies przed koncem roku bedzie jakis wypasik
Co do informacji na temt gierek z MAdosa do nokix to jesli nie znjadziesz na techtronik to szuakaj na innych forach. Np, poprzez google
A narazie polecam soft 7acusia ale najbardziej moj 33MJv4.1x Bx3
mi nikt nie kazuje, tylko moja panna chciala sie dostac do telefonu i mi go zablokowala, myslalem ze to jakis blad, bo poza tym to sofcik jest spox, choc jak by mozna bylo jeszcze wsadzic zapetlone menu z softu elektra...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum