witam, po wgraniu tego softu nie moge dzwonic, ani odbierac poniewaz slychac buczenie i trzaski...
gdzie moge znalezc virgin eeprom ???
mam jakis 5110.bin (2048) ale nie wiem czym to wgrac ??? -rolis 4,79 nie przyjmuje ..
Wgralem sofcik do 2 nokietek i jest naprawde EXTRA, szacuneczki.... ale niestety nic w glośniku nie było słychac w oby dwuch nokiach (no może jakieś trzaski tylko).... nie dało sie zmieniać głośnośći - pałeczki w miejscu stały..... zrobiłem tak - podczas właczania fona zmniejszałem na maxa głośność aż w końcu ruszyły pałeczki i po restarcie fona wszystk odziałało OK (w obu nokiach ten sam objaw i tak samo sobie z nim poradziłem)
hej, @ olbrzym, ja zawsze resetuje full, ale niestety tym razem tak sie nie dalo (na 2 nokiach) - ale zrobiłem tak jak pisałem i wszystko smiga. Jeszcze raz uznanie za sofcik odemnie
ja tez zawsze resetuje...pierwszy raz cos takiego sie zrobilo, ze nie chciala ruszyc....zaczalem kombinowac, tak jak radzil @chudy83, potem jeszcze raz resety i zaskoczylo...dzieki
mam jeszcze takie pytanie, mianowicie..po wgraniu softu do telefonu nie ma 3xnavi i piszemy sms'a, a numer softu pokazuje 8.24 ..........z 19.11.... opis tego co powinno byc w sofcie, nie zgadza sie z tym co w nim jest...
czy tak ma byc, czy jeszcze trzeba cos zrobic ????
Witam
Mam Pytanie
Czy ten soft bedzie dzialal z jednymi ze starszych noki 3210? znaczy tymi co mialy stary soft?
Mam dwie takie, jedna matki druga moja, a wczoraj przyszedl mi zestaw do flashowania
I chcialem zaczac od czegos dobrego
A jak czytam komentarze ludzi to az mi slinka cieknie bo musi byc to odlotowy sofcik
W mojej jest soft 05.31, a w tej drugiej jest jakichs starszy.... duzo starszy?
Czy jest to jakichs problem przy wgrywaniu, bo niechcial bym wgrac a potem cos mi siadzie?
czy mam sie stosowac do zasad ktore sa podawane, np. przywrocenie ustawien fabrycznych i takie tam?? i wtedy powinno byc OK??
Help, z gory wybaczcie, ale dopiero co przelecialem z 50 tematow i sie dopiero wdrazam,
naraz chcialbym wgrac cos do tela, bo o modyfikowaniu narazie nawet nie mysle
@ BigMaxX, Tak ten soft mozesz wgrac na dowalną wersję oryginalnego nie ma to znaczenia Do zasad, które są podawane typu: przywrocenie ustawien fabrycznych itp jak najbardziej się stosuj I czytaj forum bo o tym juz bylo setki razy..
Olbrzym znalalazłem mały bląd w Twoim sofcie do 3210,telefon zawiesza się a następnie wyłącza w tym menu w którym niby powinien się resetować,nie resetuje się lecz wylącza po wcześniejszym zawieszeniu:P
P.S. Plis pamiętaj o Madosie w swojej następnej modyfikacji na 3210;) (jeśli się w ogóle da)
Ech mados znająć życie by zadziałał niekorzstnie na stabilonść softu! A w 32 nie spotkałem sie z madosem. Ja nie mam takowego błedu z tym resetem. Wgraj jeszcze raz i daj wszystie resety.
eh po prostu nie ma MADos-a do 3210 po prostu g3g0 zajal sie DCT4 a nikt inny ktory sie tym interesuje nie ma wiedzy potrzebnej do tego
pozatym teraz nastala era NokiXa i aplikacji bezposrednio pod softem nokii
Telefon: Komórke
Wysłany: 09 Gru 2004 20:13
heh a najlepiej nie dawac madosa do tych telefonow. Bo dla mnie troche to podejrzane jezeli osoba ktora am 1 post i prosi o madosa ... wiaze mi sie ze zlotowkowiczami !!
jezeli tak zalezy na madosie to poczytaj troche i postaraj sam wstawic !!
Pozdrawiam Bazz
Hmm...złotówkowiczem?Nie...Poprostu Mados ma nowe gry (chyba 4:P)Są wady ale są i zalety,ktore mnie interesują (a postów miałem więcej tylko,że ktoś skutecznie mi je wciąż usuwa:/)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum