Witam.
Tym razem moja dziewczyna zachorowala na N3410. Niestety do tego modelu nigdy nie modyfikowalem softu i nie mam na to czasu. Przyzwyczajona do modyfikowanych softow meczy mnie, bym wgral jej cos wypasionego. W zwiazku z tym mam pytanie do uzytkownikow tego telefonu - jaki sofcik jest stabilny i dobrze podbajerowany? Skad mozna go zassac - obojetnie czy platny czy nie. Soft jest tylko do jednorazowego, niekomercjalnego uzytku - chetnie jednak zaplace jesli bedzie fajny, bo szczerze mam juz dosc tego gadania
@ Harry, widac ze nie czytasz postow. troszke nizej jest post o sofcie Asgaard'a do 3410 i jest nawet spolszoczny przez uzytkownikow (fajny i stabilny sofcik) jakby co daje linka: -=Click=-
4r73k, ja rzadko nie czytam postow przed zadaniem pytania. W tym przypadku przeczytalem i ten soft sie nie nadaje. Zgodnie z moja prosba potrzebuje softu stabilnego i dobrze "podbajerowanego". Nie wiem czy spelnia te kryteria soft Asgaard'a, jednak ma on jedna wade - nie ma Polaka, co automatycznie uniemozliwia jego uzycie. Z kolei softy Asgaard'a z Polakiem nie sa juz stabilne (bledy wyswietlania) - co tez je dyskwalifikuje. Dlatego tez ten soft mnie nie interesuje. Jestem raczej za wgraniem softu modyfikowanego przez jakiegos naszego lokalnego speca...
@ Harry, ja widze na 2 stronie tematu o sofcie asgaarda. Backup z dobrze dziajalacego telefonu z softem. Wystawil go uzytkownik @ Cloud, . Wiec raczej jest PL.
Wysłany: 08 Paź 2004 19:07
@ Harry, i jak tam znalazles cos siekawego do 3410 Bo ja sie ostatnio dorobilem 3410, i tez czegos ciekawe szukam. Jak cos znajdziesz moglbys sie podzielic
Poprzedzam wszystkie opowiedzi, ze wiem gdzie jest sofcik assgarda w wersji PL, ale on ma blad z polskimi znakami, wiec mi nie odpowiada.
Pozdrawiam.
@ haber, polece Ci soft kolegi SzA jego strona byla kiedys pod adresem www.sza.prv.pl ale juz nie istnieje wiec musisz zalatwic to inaczej. a soft jak do 34 dosc fajny
haber, wrzucilem oryginalny soft od tej Nokii i sie nie bawilem w modyfikowane. Wrzucilem jakis modyfikowany, to zawsze jakies bugi wychodzily...
4r73k, w swoim poscie nie negowalem istnienia softu Asgaard'a z Polakiem; napisalem, ze istnieje takowy, tylko sa problemy z wyswietlaniem grafik lub znakow.
Cytat Cloud'a:
Cytat:
... Jak macie ustawiony jez PL to nie widac w pelni liter bo grafiki sa powiekszone. Asgaard wszystkie nazwy dal takie zeby miescily sie w jednej linijce, a w ver PL sa na dwie linijki, kicha troche trzeba to bedzie zmienic. Jak wrzuce plik to modyfikujcie go sobie ile chcecie...
Dla mnie definicja "dobrze dzialajacego telefonu" obejmuje rowniez bledy wyswietlania.
Robi sie lekko OT i w dodatku juz nieaktualnie - prosze wiec Wladna Osobe o zamkniecie tematu.
Z tego co sie orjentuje to na FTP techtronik jest soft do 3410 by Henix i on byl zmodyfikowany..Niewiem czy cos super wymodzil ale zawsze warto to sprawdzic Niestety 3410 w szczecinie ma mało ludzi a jak maja to niechca modow dlatego za soft do niego sie niebiore...
Pozdrawiam.
PS. A jak by podmienic czcionki, AORD tzn to co odpowiada za znaki takie jak polskie ogonki itd i wrzucic do tego softu assgardo? Dzialalo by? Czy ktos kabinowal? Jak cos to moge w weekend chwilke posiedziec przytym. Tylko czy assgardo zezwala na remodyfikacje swoich softow? Bo niechce robic tego bez jego wiedzy...
ja mam wgranego na jednej 3410 softa zmodyfikowanego by Henix ale musze przyznac ze nie ma tam zbyt wielkich modyfikacji z tego co pamietam to
- 8 wskaznikow schodzacych po dwa
- inne dzownki ale nie wiem chyba cos kolo 60
- kod na smsy i to chyba bedzie wszystki z tych widoczniejszych zmian
wiec narazie tez szukam cos lepszego ale stabilnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum