Egrałem flasha 2x. od adresu 20000 i 40000. Następnie virgin eeproma od adresu 5d000.
Odpalam telefon a tu czyste pole. Chcę podgłosić. Daje sie tylko nie ma napisu głośnośc. Wszystkie resety i nic. Włożyłem kartę sim i nie ma napisu podaj pin albo coś takiego. Nie ma tez kontakt service.
Soft mam modyfikowany od 7acus.
Mam pytanie czy te dwa flashe to muszą być fullflashe razem z eepromem.
Czym wgrywać te flashe. Ja robiłem geoflasherem bo flasher by rolins pokazywał błąd.
z tego co mi sie zdaje to musisz wpisac pin po omacku i potem bedzie dzialac, bo chyba sie jezyk zle ustawia, a jak juz wpiszesz pin to sie ustawi automatycznie
Jak wpiszę pin to go nie widać . jak chce zaakceptowac to nic z tego. wogóle nie ma liter. To napewno nie jest wina tego co napisaliście . coś musze zle robic tylko nie wiem co.
To Ty rto robiłemś 4.79?? Przecież wiadomo że 4.78 jest lepszy i ma mniej błędów, a poza tym co jest napisane w opisie?? Rolis Flasher 4.78 Tak to jest jak się robi niezgodnie z opisem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum