Nowa wersja mojego programiku NHM-5 edit 1.1. Postanowiłem zmienić nazwę ponieważ tamta (Flash edit) była zbyt "pospolita", a poza tym postanowiłem że program ten będzie tylko dla 3310.
Nowości niewiele, obsługa wersji 06.33 i edycja dźwięku klawiszy. Dodam do tego jeszcze wybór: głośnik, buzzer
@ 4r73k, jeśli dobrze zrozumiałem to dźwięk klawiszy ma mieć wybór czy buzzer czy głośnik. Domyślnie jest głośnik. Tylko nie wiem jak zmienić to w programie.
@ Mikesz, wiesz moze jak zapetlic i przyspieszyc animacje w 8210 v5.29 ?? Bo tam animacje sa jakos inaczej zapisane i ani userzy z tad ani a pasji niemoga do tego dojsc :/
Ty z takim stazem juz w pisaniu programow wlasnie do tego moze masz jakis pomysl ??
W wolnej chwili usiąde z HEXeditorem i poszukam tego, kiedyś tego szukałem i faktycznie są pewne różnice.
Poza tym chcę zrobić jeszcze inny programik tylko do przyspieszania, zapętlania animacji, ale przede wszystkim chodzi o to żeby rozpoznawał więcej wersji i modeli, również 8210/50
@ Mikesz, No i slicznie A powiesz jak doszedles z tymi animacjami do 8210 ?? Chodzi mi jak to w hex znalezc. Czy program dziala na wszystkich wersjach softu dla modeli ktore podales?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum