Telefon: NOKIA
Wysłany: 28 Mar 2004 11:41
W sofcie do 3310 v5.57 logo startowe jeste pod adrsem B9, iwec chyba coś zakręciliscie.
A wszystkie adresy powyżej BA są wolne (oryginalny soft).
A żeby miec podląd loga startowego w menu nie trzeba aktywowac go w logo managerze.
PS. @ SzA, Po co robiłes tą rozpiske jak byłą juz wczesniej zrobiona przezemnie.
Heh jednak sie pomylilem:) B9 to pokaz logo dla 5.57 BF to juz jes ID ktore stworzylem sobie w g3... Wiec cos ta rozpiska do 5.57 nie pasuje... @ SzA, a na jakich softach testowales?
ja proponuje abyśmy wybrali najpierw jakiś soft do 3310
np. najkstabilniejszy 5,57N
i teraz nie wiem tylko czy się zmieści a w to wątpię
trzeba zrobić menu które wywołuje funkcje 5e0
tylko że funkcji jest 256 a takie menu się raczej nie zmieści dlatego może by podzielić pracę??
np po 32 lub 64 na każdego
i wtedy mamy szybko całą tablicę dla danego softu.
Telefon: Nokia 3310
Wysłany: 31 Mar 2004 18:30
Czy mógłby mi ktoś podać 5e0 id dla funkcji :
Stoper
Kontakty (odrazu lista, a po kliknięciu zeby dzwinił)
Zmień profil (to co wyskakuje po wcisnieciu przycisku na górze (power) )
Gry
Graj w Snake'a (odrazu gra w wezyka, bez zadnych podmenu)
Nie znalazlem tych id w rozpisanych tabelach, a są mi potrzebne do zrobienia menu Quick Access.
Prosze o pomoc, gdyż dopiero nie dawno zaczełem się bawic w modyfikacje flashy.
przeczytaj wątek od początku wtedy znajdziesz!! !! !!
(to że paru osoba się chciało to robić i umieszczać w tym poście nie znaczy że można sie tu pytać o coś co jest kilka postów wyżej... )
Telefon: Nokia 3310
Wysłany: 31 Mar 2004 21:50
Witam!
Mimo najszczerszych chęci nie znalazlem tego czego szukałem, te id, ktore sa w rozpiskach w tym temacie nie działają na moim sofcie (3310 v5.57) więc jakby ktoś mógł napisać to byłbym bardzo wdzięczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum