Jacck, nietety takie coś nie istenieje i nie ma takiej możliwości.
Smsy klasy 0 możesz sobie wysyłać przez logo managera po podłaczeniu telefonu do kabla.
mdawidm: co znaczy że nie ma takiej możliwości ? Przecież niektóre fony mają fabrycznie taką opcję. A do niektórych siemensów są chyba patche które coś takiego umożliwiają.
Przeciez to tylko chodzi o zmianę kilku bitów w nagłówku sms-a...
Maciejka: Możesz sprecyzować ? Tzn mam sobie wysłać sms-a klasy 0, zapisac na karcie a potem używać opcji prześlij dalej ?? I to zadziała ??? A będzie się dało zrobić edycje i zmienić treść wiadomości a potem ją wysłać tak żeby to nadal było klasy 0 ?
Telefon: 6230i
Wysłany: 07 Wrz 2005 08:41
Jacck, dokladnie tak jak napisales. Mozna go edytowac choc liczba znakow w smsach klasy 0 jest mniejsza niz 160, cos kolo 120 chyba. Bawilem sie tak kiedys w 8210 i dzialalo.
MaciejKa, ten sposób o którym mówisz u mnie nie działa. Mam Nokię 3310 i POPa. Zapisałem sobie smsa klasy 0 - tego w którym przychodzi informacje o koszcie połaczenia. I przekazałem go dalej na swój numer. I otrzymuje jako zwykłego smsa.
Telefon: 6230i
Wysłany: 12 Wrz 2005 07:30
mdawidm, nie przecze. Jak sie kiedys tym bawilem to chyba wlasnie w 3310 byl ten problem. Napisalem ze w 8210 dziala napewno. Jak nie zapomne to zainteresuje sie ta sprawa i sprawdze to w tej 3310.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum