Wysłany: 15 Wrz 2004 14:24 soft za free do 3210 by_pawelc
kolejna moja modyfikacja (poprzedniej tu niezamieszczałem)do 3210 v 1.01
a co w niej:
w stosunku do pierwszej troche się zmienilo i tak;
zmieniono animacje (zapętlone)
zmienione wskażniki zasięgu i baterii
w menu extra:
-nowa pozycja nr tel
niema menu dodatki ,wszystkie opcje zostały przeniesione do ustawień
mamy tam 5 pozycji:
1 ustawienia telefonu :
-język(slang ,polski,angielski)
-wybór menu(animacje zwykłe)
-reszta bez zmian
2 seurity pin:
-zabezpieczenie klawiatury kodem zabezpieczającym
-reszta bez zmian
3 ustawienia połączeń:
- bez zmian
4 LCD menu
-powitanie graficzne (5 do wyboru w tym nasza_pasja)
-zegarek w postaci wygaszacza (opcja juz znana)
-invert lcd
5 inne dodatki ;
-czas rozmowy
-sygnał co minutę
-kalendarz
- troche drobnych zmian o których tu niebęde pisał(poprostu sami zobaczcie)
jakby ktos miał problemy z wiadomościami graficznymi poprostu wgrać czystą wersję zrobic resety i wgrac moją
soft mozna modyfikowac sobie do woli życzyłbym aby było napisane soft na podstawie modyfikacji pawelca
troche ścignięc jest tylko czcionka wam sie niepodoba,? piszcie o jakis zmianach (propozycjach),zeby było co zmienic w kolejnych wersjach .moze wiecej slajdow ?,inny układ menu?
Telefon: |5510|MR|
Wiek: 24 Dołączył: 01 Sie 2004 Posty: 13 Skąd: San Andreas
Wysłany: 20 Wrz 2004 17:40
Sofcik mi się bardzo podoba, zwłaszcza biorąc pod uwagę że jest za free. W sumie to bardzo długo się nim nie bawiłem bo wgrałem go tylko znajomemu, ale i tak mi sie podobał (no i są w nim 2 moje slajdy ). Oczywiście jest problem z graficznymi seskami ale to chyba norma w 3210. Uwag ani porad nie mam bo za krótk się nim bawiłem
znalazłem kolejny bład !! sofcik zrzera nie miłosiernie baterie bateria na innym modyfikowanym sofcie chodzi 7 dni (fon moje brata mało uzywa) a na tym sofcie bateria poszła w... 1,5 dnia telefon potrafił sie sam z siebie Resetowac i wyłaczać !!!! popraw to a bedzie super
P.S sprawdzałęm równiez na innej 3210 i to samo aa baterie są nówczeki kilka tygodni
@ eMTi3, jest problem z wygaszaczem w postaci zegara u jednych wystepuja restarty u innych nie ,spróbowałbym wgrac eeprom ale jakos do tej nokii niejest to takie proste
@ pawelc, w moim sofcie zegar smiga slicznie tylko niestety niemam pojecia czemu na twoim tak sie dzieje... Moze sproboj w innej kolejnosci skrypty dodawac albo zrobic wiecej miejsca w MCU..
@ eMTi3, moze dlatego tak szybko padla bo jak braciszek dorwal fona z nowym sofcikiem to non stop sie nim bawil ?? Ale przyznam wskazniki baterii spod nokix na 3210 sa okropne pokazuje full kresek a fon sie wylacza :/ albo na orginalnym sofcie pokazuje 2 kreski a na sofcie modyfikowanym wszytkie 7... cos trzeba pokabinowac z trigerem dla 3210....
Telefon: S55
Wysłany: 24 Wrz 2004 07:49
Jesli chodzi o zegarek, to bardzo fajnie to wyglada, tylko ze od czasu do czasu fon potrafi sie wylaczyc bez zadnych powodow. Bateria trzyma tez ktroszku krotko, bo jedynie 4 dni (dopiero 9 cykl ladowania, na aryginalnym tydzien chodzila bez zadnych problemow).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum