u nie toolbox dziala pod XP oraz pod 98 wiec chyba nie ma problemu z systemem. dziala na kazdym.
zapomnialem dodac ze aby dongle chodzil pod xp trzeba miec zainstalowany +user port+ oraz najlepiej miec program +lpt reset+ zeby czasami zresetowac port lpt, prawde mowiac lpt reset przydaje sie tez przy windzie 98,
testowane na XP procesor 2500AMD oraz na 98 proc P3 500
Od chwili, gdy mam klucz mialem tylko jedna sztuke m320 i tutaj small problem. Telefon bez problemu wchodzi w test mode, natomiast program nie zwraca kodow, tylko info, ze nie moze wejsc w tryb testowy (a telefon jest w nim).
Czy takie cos zdaza sie przy m320? Kabel uszkodzony (brak informacji z telefonu do kompa) ? Cos innego ... ?
Telefon: nokia
Wysłany: 08 Sty 2005 13:17
czy urządzenie toolbox na hexie zamieszczonem na stronie podanym w linku poniżaj zadziała, jeżeli hex jest w porządku to co może byc powodem że nie widzi klucza i wyświetla komunikat error w aplikacji
http://bestgsm.pl/index.p...nload&pplang=pl
Telefon: nokia
Wysłany: 10 Sty 2005 17:18
@ labik,
Na XP i na 98se nie che mi zadziałać wyświetla Port closed 0.0 000
LPT driver error. Urządzenie złożyłem na Atmega 8L ale w obudowie DIP odpowiednio zamieniając wyprowadzenia układu zgodnie z opisami Atmegi 8. Spróbuje raz jeszcze sprawdzić wyprowadzenia może popełniłem błąd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum