Wysłany: 18 Sty 2005 12:34 Problem ze czytaniem kodow w Mitsubishi Eclipse
Witam.
Mam problem ze sczytaniem kodow z Mitsubishi Eclipse mt-450. Uzywam do tego Trium Box v2.1. Po podlaczeniu kabla na telefonie mam napis kabel pc jest podlaczony i gdy daje na read codes to w telefonie wyswietla mi test mode ale w programie can't enter test mode. Moze juz ktos mial z tym problem i sobie poradzil?
Z gory dzieki za wszystkie podpowiedzi.
Dzisiaj robilem m320 i poszlo bez problem sczytal kody czyli najprawdopodobniej jest problem z kablem, ma ktos moze sprawdzony schemat kabla? Chyba taki sam jak do marsa lub rozlozy swoj dzialajacy i napisze jak sa podlaczone.
Kabel na 100% jest taki sam jak do Mitsubishi MARS. Robiłęm już nie raz ale na BOX 3.0. Zawsze było oki. Jak telefon wchodzi w TEST MODE to musi działać bo raczej inaczej to by go nie właczał w tryb. Spróbuj jeszcze zrobić coś takiego jak włacz telefon włacz TEST MODE i wtedy wyłaczaj telefon. Albo odrazu READ CODE. Na 100% powinno działać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum