Wysłany: 13 Lip 2007 09:42 c 65 z karta SIM wiesza sie
witam simens c65 bez karty sim jest ok , po włożeniu karty i uruchomieniu telefonu klawiatura przestaje działac telefon wygrzany , soft v 25 zmieniony moze jakies podpowiedzi
magi2,czasem same wgranie pełnego flasha nic nie daje wgraj same epromy.U mnie po wgraniu flasha telefon gubił zasięg.Próbowałem z różnymi wersjami nic nie dało dopiero po wgraniu kolejnego eproma telefon zaczął działać normalnie
sproboje jeszcze z eepromem mozesz mi udostepnic eeprom i ewentualnie jaka wyzsza wersje softu
Teraz pytanie - jakim sprzętem dysponujesz.
Jeśli Martech - to na supporcie masz full flashe, pod różne kości na płycie.
Jeśli jedziesz na Jokerze, Papuasie, X65 flasher - to popatrz na landym. Są swupy a w katalogu repair fubu masz full flashe do c65
http://eh.student.utwente...ir=Repair_FuBu/
Jarek - problem z zasięgiem występował w nowych płytach głównych z allegro. Po wgraniu full flasha, naprawie imei - często telefon miał zasięg tylko plusie. Ale na to też pomagało wgranie odpowiedniej wersji oprogramowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum