Wysłany: 16 Lis 2004 23:05 C60 po simlocku nie ma dzwieków i nic nie słychać w głośniku
Mam siemensa C60 z którego pare dni temu zdjąłem simlocka po przez pachowanie. Wszystko bylo ok. Simlock został zdjety, telefon działa pojawił sie inny problem. Nie ma żaddych dzwieków i kompletnie nic nie slychac w sluchawce jaka mpze byc tego przyczyna. Spotkał sie juz ktoś z tym problemem. Proszę o pomoc w mojej sprawie.
@ doberman,
Glosnik to jest to samo co "brzeczyk" tzn dzwiek dzwonka wydobywa sie z glosnika rowniez z tego glosnika wydobywa sie dzwiek podczas rozmowy
Dostałem niedawno od klienta C60 z takim samym przypadkiem, wymieniłem głośnik-buzzer i nic, przeczysciłem styki i nic, wymieniłem elementy które są zaznaczone na wyzej przedstawionym schemacie i nic... jakieś pomysły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum