Witam!
M55 nagle z dnia na dzien przestal dzialac wlasciwie bez powodu. Po wlaczeniu zapala sie wyswietlacz i podswietlenie przy czym slychac dziwne "buczenie" a nastepnie wylacza sie i tak za kazdym razem Nie reaguje rowniez na ladowarke. Nie upadl, nie zostal zamoczony nagle przestal dzialac i juz. Jakies pomysly?
Pozdrawiam!
Zasadniczo wystarczy ci kabelek na com i darmowe programy. No chyba że masz pecha i jedną z późniejszych płyt głównych, a wtedy sie bez TP może nie obejść
Mam oryginalny kabelek Siemensa na COM i m55 nie komunikuje sie ani z Freia ani z zadnym innym programem Nie wiem co jest grane. Po komunikacie: Waiting to power on the phone wciskam power i nic
Mam oryginalny kabelek Siemensa na COM i m55 nie komunikuje sie ani z Freia ani z zadnym innym programem Nie wiem co jest grane. Po komunikacie: Waiting to power on the phone wciskam power i nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum