witam własnie próbóje zrobic swojego c35i bez anteny i wszystko by było ok gdyby nie zasieg ;/ w jednym pomieszczeniu mam 1/2 kreski a w drugim 3/4 antene mam z blaszki i kabelka zasieg na dworzu jest 3 kreski czasem 2 ale wyglada super
i moje pytanko brzmi co zrobic zeby był lepszy zasieg ?
hehe własnie wsadziłem blaszke od pędzla i sasiek nawet nawet a jak przylutowałem kabelek to tez luzz zasieg 3 kreski ale i 1 kreska
eMTi3 mozesz mi to jakos opisac dokladniej jak to zrobiles (antenke w srodq upchales) czym zaslepilesz dziure w obudowie po antenie itp ... masz jakies fotki tego
wiem @ misq-gsm, ja i tak juz nic w nim nie robie zostawiłem tak jak jaset i niech bedzie dalej poprostu go sprzedam !!!i kupie cos noweszego do maltretowania
Hmmm ja w swoim c35i nie miałem problemu
Przylutowałem kawałek kabelka do styku na płytce głównej i pozwijałem go w spirale
Następnie wsadziłem pod czytnik karty SIM i wsio poskładałem
Wsystko śmigało jak należy a zasięg był taki sam jak była antenka
zarzuccie no skanami jak toto wyglada;] Chociaz mysle ze m35 ze swoja antenka to lepsze rozwiazanie jesli mozna to skrecic za male pieniadze, niz chodzic z dziurawym tudziez kiepsko zaklejonym w okolicach haniebnej szpary(!) c35 ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum