No już sam nie wiem bo własnie dziś go kupiłem (SL45) a jutro kupuje 3310 gdyż chce sobie wgrać do niej kalkulator do simlocków. A kasy brak więc trza ją sprzedać !!
Pączek mam takie same pytanie jak Virus, jak zrobiłeś ten napis na przezroczystej naklejce (chyba). Przyłączam się do prośby, a telefon fajnie zrobiony.
@ eMTi3, Niestety mieszkam w dość małym mieście, i kiedyś pytałem się w sklepach papierniczych o przeźroczysty papier naklejkowy i niestety tego nie bylo.
Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące tego papieru, czy jak wydrukowałbym to na zwykłej atramentówce to nie będzie się ścierać.
nie A najlepiej zeby ta drukarka była bardzoo dobrej jakosci w tedy najlepszy efekt lub ploter nie ma byc przeźroczysta tylko papier fotograficzny od biedy zwykły
Zamieszczam tutaj moja czarna trumienke!
- Urznieta antenka, zasieg o dziwo lepszy :> (blaszka + zwiniety drucik pod czytnikiem kart, wsio odizolowane od reszty plyty), dojdzie w to miejsce diodka od dzwonkow.
- przesmarowane na czarno i potraktowane zmywaczem (szary przod tez zmyty)
- soft v24 modyfikowany, pare wlasnych animek, reszta grafiki z innych flashow.
- poszukuje taniej obudowy M35
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum