w sumie mozna nawet na zwyklym, tylko ze widac te wiory pod swiatlo jak sie dobrze przyjrzec
P.S. Emti3 nie masz no moze jakiejs obudowki od M35, tudziez nie wiesz gdzie w miescie mozna kupic do 2 dyszek?
taki maly post zeby rozruszac temat.. na fotkach cl'ki zauwazylem ze niektorzy maja zmieniony tekst przycisku "Menu", jakim programem mozna to zmienic ?
hehe odpowiem za siebie i za pączka jesli on mi pozwoli a wiec tak ja malowałem sprayem a puźniej lakier bezbarwny a on malował u lakiernika dla tego taki EFEKT
hehe ja clke mozna powiedziec ze sprzedałęm bo clka kaput to znaczy zasieg padł i koncówka do wymiany :/ juz przed clka był gowniany (( a na clce chodził gites i w pewnym momęcie ZGON clka lezy na biurku ale czeka na kumpla ktory chce go wziasc tylko kasy niema pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum