Witam !!!
Chcem sie z wami podzielic narazie moim dziełem eMTi3 zaraz powinien pochwalic sie swoim .Troche pomeczyłem mego siemensa i wyszło =>cl35i<=
A w nim :
-Białe diody na LCD
-Imitacja kolor LCD ( tapetka podłozona pod wys)
-Uciełem antenke nietracąc nic na zasiegu <lol>
-Zbajerzony sofcik
Foty :
P.S. Sory za jakosc zdjec za to wersja full bedzie fotografowana nowym cyfrakiem
Ostatnio zmieniony przez paczek2002 12 Kwi 2004 21:03, w całości zmieniany 13 razy
eMTi3 i paczek2002, gratuluję włożonej pracy Nic tak nie cieszy jak się coś samemu od a do zet zrobi Oczywiście też bym poprawił conieco "antenkę" ale liczy się to, że już po jest po zabiegu i terazz pacjent musi wrócic do zdrowia w sanatorium
Ostatnio zmieniony przez Bartek 15 Mar 2004 09:13, w całości zmieniany 1 raz
no wiesz dzisaj bedzie mial lekki face lifting znaczy lakier tylko kolorek musze wybrac anie wie jaki srebrny albo niebieski tylko jeszcze musi go zostac na kompa
Mam pytanko bo np w 3310 diody muszą być takie same na wyświetlaczu i takie same na klawiaturze ! A w SLce45 jak muszą być rozmieszczone diody ??? bo w tym wyżej c35 są 3 kolory za wszelkie porady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum