wooj, to co ze masz plusa zaden problem, ja mam tez plusa i siemensa m35 i mam wrgrane logo, tylko musisz miec wgrany soft do telefonu przynajmniej v24 i pobawic sie troszke, tzn uaktywnic logo tym samym programem co dla idei i potem probowac wgrywac logo jakims managerem polecam sx35cz u mnie elegancko dziala
mam m35 v24- czy istnieje mozliwosc wsadzenia tego softu? bo z tego co pamietam to zawsze byla mowa zeby nie robic downgrade softa, ale czy jak bym wgral v18 z eppromem to czy ma to szanse ruszyc
jak wgrasz swoj eeprom to oczywiscie..
Dla mnie C35 to 4megowa kostka w ktora wrzucasz ten 4megowy soft, ktory powinien zaskakiwac z odpowiednim do kostki eepromem, sam flash ma swoj naglowek tez w odroznieniu od kostki w telefonie, mozemy go swobodnie zmieniac poprzez zalacznik w sofcie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum