Witam
Po dosc dlugim czasie dlubania stworzylem sofcik glownie na wlasny uzytek.
Wiekszosc spraw w nim zawartych jest zapozyczona lub przerobiona, reszta mojego autorstwa.
Flash jest bez eepromu, czyli flashujemy OD 0x000000 DO adresu 0x3F0000, (0x3F0000 - 0x400000 to eeprom).
Co w srodku?
m.in.
- Cyfrowy Zegarek jako wygaszacz ekranu (podczas blokady klawiatury), efekt super!
- nie ma bledu wylaczajacego telefon po wejsciu/wyjsciu z 'Internet', poprawione bledy jezykowe, blad SMSa blokujacego tel..
- zmieniona grafika, animacje, alerty, melodie na te podobne do polifonicznych
- Netmonitor
- Odblokowane menu SIM pod lewym softkey
- Dodatkowo mozliwosc wgrania wskaznikow pionowych jak w Nokii, termometr, realny poziom stanu baterii, licznik znakow podczas pisania SMSow, Pelnoekranowe menu...
Mam nadzieje ze sie spodoba,
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez wooj 18 Kwi 2004 23:55, w całości zmieniany 1 raz
Taki calkowity full to bylby nonsens, zasloniete wskazniki zasiegu i baterii..
Za to mozna wylaczyc przyciski dolne, co by nie wyswietlaly sie podczas blokady tym patchem:
Patche sa aktualnie tylko do v18, mozna wgrywac na sepa bez crc, tylko polecam miec na dysku jakis swierzy zrzut eprom+flash, bo wiadomo ze rozne cyrki czasem sie dzieja..
siema, bardzo ciekawe rzeczy do oprogramowamia wrzuciles, jeszcze nie testowalem, ale jestem ciekawe skad to wszystko dorwales bo ja planuje zrobic v25PL t9pl i takie tam mozesz sobie zobaczyć na
http://forum.techtronik.pl/viewtopic.php?t=22937
Niestety mi tez nie działa próbowałem juz wszytskiego.
Moze daj z eepromem moze pomoze ale watpie po wgrywałem eprom od V18 i nic telefon trup po twoim sofcie
Dodano o 17:34
Juz poradziłem działa ale zegara nigdzie nie widze
Po to dorzucilem flasktypes.vkp, zeby w razie 'trupa' zmienic typ flasha na odpowiedni co do kosci telefonu.
Wszystko pieknie hula, tylko trzeba poprawnie wgrac, a zegarek jest tylko podczas blokady klawiatury.
W razie co, pojedyncze posegregowane patche sa tutaj http://demarchuk.narod.ru/x35_patch.rar
[ Dodano: Pią 23 Kwi, 2004 ]
tu, dopasowany do softu termometr (zaraz pod wskaznikiem zasiegu) + licznik znakow w smsach. (patch do vklaya)
Telefon: Siem_NEC
Wysłany: 27 Kwi 2004 06:44
Sl42? łał , a czym on sie różni od C35( no bo chyba explorera i takich to nie dograło)
Ja mam problem z zegarem znikają mi dolne przyciski ale zegara nie ma!.
Flash wgrałem tak że twój soft + eeprom naprawczy +CEE_Repeir(Ziemens WorkShop)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum