SOFT DO SIEMENSA C35i oparty na ver. 24.03
Zmiany:
- polski słownik T9
- już nikt nie zatnie ci telefonu głupim SMS-em "%English"
- zmienione grafiki wskaźników baterii i zasięgu
- zmienione niektóre animacje w menu głownym (jedna wzięta z SOFTU Virusa, serdeczne dzięki
- zmieniony tekst w telefonie (niektóre pozycje menu, oraz wiele innych, poprawione literówki)
--- "Blokada klawiatury wł." na "Klawiatura zablokowana"
--- "Podaj kod PIN" na "Wstukaj kodzik PIN"
--- "Wiadomości" na "SMS'ki" lub "eSeMeSki" (zalezy od układu menu)
--- "Dźwięki" na "-=MP3=-"
--- "Ustawinia" na "BiOS " lub "Wejdź do BiOSU "
--- pozmieniane wnetrza byłych menu Wiadomości, Dźwięki, Historia połączeń.
--- sami zobaczycie więcej
- dodane nowe dzwonki, zamiast najgorszych starych
- grafika zablokowania klawiatury zmieniona na taką jak w Nokiach
- informację kto stworzył soft zobaczycie wpisując do Ks. telefonicznej wpis o nazwisku History i numerze 2000
Miłego korzystania z softu.
Porady, problemy i sugestie zgłaszajcie pod yachuu@op.pl
Dodam, że soft tworzyłem dla siebie i mi się podoba
Niestety nie moge wrzucic go na forum, po wciśnięciu "Wyślij załącznik" wywala mnie na pustą stronę. Więc życzę cierpliwości w ściąganiu.
Jeszcze jedno - ten flash był przed modyfikacją zgramy z mojego telefonu. Wiec u was moze nie działać. najlepiej przed flashowaniem zajrzyjcie tu:
http://forum.techtronik.pl/viewtopic.php?t=15197
Zgrajcie sobie swojego starego EEPROMA i dopiero wtedy flaszujcie.
Jak nie bedzie działać to wgrywamy swojego starego EPPROMA do nowego softu i po kłopocie (podobno )
wiesz ja ten soft obejrzałem i powiem tak nawet nawet mi sie podoba fajne wskaźniki a reszta normalna :/ mogłes zrobic "NEGATYW" oraz zmienic wiecej grafik
@ eMTi3 Dzięki za uznanie
Jeśli chodzi o grafiki, to nie mam juz pomysłów jak i co zmienić - nie jestem artystą Jakby ktoś miał jakieś pomysły to proszę bardzo. A Negatyw to każdy sam może sobie zrobić Mi sie nie podobał przy standardowym podświetleniu jakie mam.
heh mój soft widziałes ?? jesli nie to jest na forum tam chyba niema negatywa chociaz ja w telefonie mam tai sam soft i mam negatywa, agrafiki sam rysuje albo zmieniam innych lub zinnych telefonów np sl45 nokia 3310 a artystą nie jestem
@ eMTi3, chcialem zapytac jak wgrać modyfikowany sofd do siemens c35, bo wgrywam go i sie tel nie chce w ogole wlaczyc. nie wiem co zrobic? Jak wgrac, czy zmieniac imei czy jak???
@ eMTi3, nie wiem, ale twoj sofcik nie dziala, przynajmniej u mnie. Sciagnolem inny z ftp CM35_2403@101 by Leon_SSJ i wgralem i dziala bez problemu, oczywiscie wczesniej zgralem eeprom z mojego phonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum