Wysłany: 17 Lis 2003 08:38 Simens s 40 czy ktoś cos z nim robił
Witajcie.
Mam s40 i zastanawiam się czy jest mozliwość jakiś przeróbek oprogramowania. Z tego co słyszałem to podobno telefon pochodzi ze stajni Bosch.
Bosch to robi dobre wiertarki a nie telefony .
A wracajac do tematu to:
1.) Diodek nie musiesz wymieniac bo juz sa niebieskie.
2.) Flesha modyfikowanego raczej nigdzie nie znajdziesz.
Podsumowywujac moja wypowiedz mam dla Ciebie jedna rade: sprzedaj ten telefon puki dziala.
Siemens S40 to bosch radze Ci dobrze abys go sprzedal poniewaz niby on chodzi ale zaraz moze przestac bo S40 ma to do siebie Poczytaj strsze posty
A co do modyfikacji to w sofcie nic nie zmienisz najlepiej nie kombinuj jak sie dobrze nie znasz bo bedziesz mial duzy problem z postawieniem go na nogi
Diody mozesz sobie zmienic ale po co jak juz sa niebieskie chyba ze chcesz biale badz jakies inne
moim zdaniem S40 to jest nie porozumienie i tyle to nie jest telefon dla zwyklego usera przeciez zeby tam sms napisac to... szkoda gadac.Ja z tym "gownem" wytrzymalem 2 godz zamienilem sie na 6210 i uratowalem sobie zycie..
ja s40 nigdy bym niechciał juz wole swojego c35i bo przynajmniej mozna cos w nim zmienic co widac w postach a s40 to jedne wielkie gówno i tyle, moj kumpel chciał se softa zmienic na nowszy to później telefonu niemógl postawic ;/ a w serwisie SIEMENSA zapłacił 100zł za naprawe pozdrawiam
dar3k Zgadzam się z toba Miałem już dwa przypadki jak przychodzili do mnie z martwymi S40-mi Mówili że działał jeszcze wczoraj a dzisiaj nie może go już włączyć .
Ja narazie w swoim zmieniłem kolor obudowy (spray'em walnełem). Zobaczymy jak długo będzie się trzymał, jak krótko to szkoda, jak trochę więcej to zamierzam na inn kolor walnąć i trochę zmatowić obudowę.
PS Jak nie sprzedam telefonu w najbliższym czasie to zamierzam zmienić diody.
Jak uda mi się zrobić latarkę (wbudowaną), to nie długo zamieszczę fotki - projekt S40i trwa.
PS A co do LEDów to zamierzałem, pomalować obudowę na jakiś też ciemny kolor (może czarny) i dać diody białe, ale jeszcze się pomyśli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum