Do siemensa sl45 wgrałem flasha od sl45i v56. Niestety nie mogę włączyć platformy t9,a w liscie dostępnych języków są arabskie i angielskie. Ze strony www.siemenssl45i.gsmhosting.net sciagnełem pliki z polskim menu i wgrałem na karte ale bez żadnych rezulatatów. Mógłby mi ktoś udzielić pomocy??
Chodzi mi o T9. Przeczytalem ze do pamieci karty trzeba wgrać nowy kataolog z T9 i tez tak zrobiłem. W tej chwili poslki słownik już jest tylko kiedy wchodze do ustawień słownika w dostępnej liście słowników są wszystkie poza polskim, a zaraz po wgraniu tego katalogu na karte polski także był dostępny. Po prostu teraz nie ma go na liście.
Wysłany: 31 Mar 2004 17:02
@ qrak1, Jak wszedłeś za pierwszym razem i był i zaznaczyłeś go, to masz go aktywnego.
To normalny error, że potem napis "Polski" znika.
Jak nie masz aktywnego polskiego, to ustaw angielski (lub wyłącz w ogóle) i powinien być już widoczny ten nasz ojczysty.
Przyczepię się, ale temat nie jest w tym dziale co należy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum