Telefon: Nokia 6610
Wysłany: 07 Maj 2004 09:11
A u mnie na dwóch phonach po wgraniu nie chce ładować baterii ładuje i po chwili phon się wyłącza - o co tu chodzi ??? ?Jeżeli ktoś zna odpowiedz to bardzo o nią proszę
Wgrałes fuul flasha czyli razem z ustawieniami ładowania i bateri
Polecam przed kazdym fullflashem zrobic backup freia a póżniej wgrac i nie ma problemu
Telefon: Nokia 6610
Wysłany: 08 Maj 2004 05:45
Wgralem sobie oryginalny soft w52 ładowanie ok.
Zrzucilem freiom baterry backup i ponownie wgrałem w58 by M_arti i to samo juz nie mam pomyslu a zalezy mi bo sofcik jest spoko
To bardzo dziwna sprawa Bo u mnie wszystko działa a policzyleś imei i bateryjke
PS> Jak chcesz lebszy soft to wejdz na www.slka.vdns.pl i tam jest soft w wykonaniu Pesta z moimi między innymi patchami . Polecam Oczywiście autorstwa Pesta
To bardzo dziwna sprawa Bo u mnie wszystko działa a policzyleś imei i bateryjke
PS> Jak chcesz lebszy soft to wejdz na www.slka.vdns.pl i tam jest soft w wykonaniu Pesta z moimi między innymi patchami . Polecam Oczywiście autorstwa Pesta
szkoda czasu na ta stronke (no chyba, ze chcesz prosic sie autora o haslo do archiwow), kazdy kto interesuje sie SL45i powinien znac raczej forum.siemensinfo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum