Oto mój pierwszy flash do Sl45i ocencie go i dajcie znać o znalezionych w nim błędach. Jeśli się spodoba to sypnij szacunkiem
Data modyfikacji softu: 26.12.2003
Wersja softu: 58
Autor: Ja [ M_arti21, M_arti21@poczta.onet.pl ]
Nie ponosze odpowiedzialnosci za szkody wynikle z uzytkowania tego oprogramowania. !!!
Wszystko robisz na wlasna odpowiedzialnosc. !!!
------------------------------------------------------------
Co zawiera moj soft:
1. Graficzne menu PL [ dostepne po nacisnieciu strzalki w prawo ]
2. Wybor systemu 900/1800 [ dostepne w Menu - Ustawienia - Siec - Ustawienia - Band selection ]
3. Wylaczone 'Czy chcesz skopiowac wszystkie wpisy z karty sim do ks. adr. w telefonie' kiedy zmieniasz karte SIM
4. Wchodzenie do GRAFICZNEGO MENU w czasie odsluchiwania MP3 [ po nacisnieciu * ]
5. Klawisze numeryczne '8'i '0' do sterowania 3 stopniowa barwa dzwieku dla odtwarzacza MP3
6. Strzalka w lewo jako dostep do ks. telefonicznej na SIM
7. Takie same melodie dzwonka po podlczeniu zestwu sluchawkowego
9. Modyfikacja dzialania PPT przy odtwarzaczu MP3 [ w czasie pauzy koniec odtwarzania, w trakcie lecenia utworu-nastepne nagranie ]
10.Wolne animowane logo operatora. [ trzeba najbier zaladowac jakas bitmape ]
11.Dostep do 'Card-Explorer' kiedy telefon jest bez karty SIM
12.Wlaczenie opcji 'Send Via IrDA' dla plikow JAR
13.Dostep do numerow na karcie SIM przy wysylaniu SMS-ow podczas odtwarzania muzyki MP3.
14.Wybieranie glosowe do innych funkcji [ MP3, sms, internet, java, archiwom, IrDA, nagrania ]
15.Przyspieszenie otwierania SMSow [ poswiecone brakiem wykrywania numerow z karty MMC ]
16.Poziom glosnosci podczas mp3
17.Zegarek podczas MP3 [ po nacisnieciu 'zielonej sluchawki' ]
18.Pseudo polifoniczne dzwonki zamiast klasycznych
19.Zmienione wiekszosc grafik w tym zasiegu, baterii i inne.
20.I sam nie pamietam co jeszcze ))
------------------------------------------------------------
Plik jest zabezpieczony chasłem : www.techtronik.pl
nic specjalnego. wgrał kilka patchy i myśli że będzie MaciejKa a v58 nie ma, chyba ze zmienił sobie wartość w hexie na jaką chcę. równie dobrze mogł napisać v60SE
@ eMTi3, poszukaj w HEXedytorze
troche to bezsensu modyfikowac soft do siemensa SL45 i go umieszczac w sumie to on za duzo sam tam nie zrobil wgral kilka patchy i heppi
Dzięki za słowa krytyki przydadzą sie przy robieniu lebszych i fajniejszych softów. To jest mój pierwszy i żeczywiście niema v58 to jest tylko wartość w HEX ale dzięki za ocene wiem że jeszcze wiele przede mną.
To jest wartość w XEH w tym wypadku 56 to jest "Y" a jest to troche do góry od słowa "slik". Wyszukaj to podjedz do góry i pierwszy duży "Y" to to zmnień na załuszmy "X" i masz wersje 58
Marti mozesz mi podac gdzie znajde patcha do strzalki w gore dla ksiazki sim + menu graficzne bo mi nie udalo sie pogodzic tych dwoch patchy jesli mam menu graficzne i wgrywam "strzalka w gore dla dostepu do ksiazki telefonicznej na sim" to znika menu graficzne a w twoim sofcie jest i to i to czyli pogodzic sie da...chodzi mi tlyko o te 2 patche nie o caly soft
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum