Wysłany: 10 Lip 2004 21:53 Soft S/ME45v04 by CaMIkaZEe
Zapraszam do zapoznania się z moim najnowszym softem, tym razem do kultowego siemensa ME45
Oto kilka z modyfikacji:
-Menu graficzne
-cyfrowy zegar po blokadzie klawiatury
-Regulacja podświetlenia
-Szybsze uruchamianie GPRS
-Sygnalizacja użycia wibracji za pomocą ikonki
-Brak komunikatu po zablokowaniu klawiatury
-Możliwość wysyłania FlashSMS
-Dodatkowa ikonka telefonu przy numerach
-Automatyczna zmiana profili
-Zmieniony dźwięk pustej baterii
-Możliwosc odczytania SMSa przy zablokowanej klawiaturze
-Szybsze wl/wyl wibracji ("#" => prawy softKEY)
-Sygnał dźwiękowy co godzinę
-GPRS klasy 8.0 (33% szybszy!!!)
-Nowa gra - Race Ace
-Klient e-mail
-Szybsze odblokowywanie klawiatury (bez potwierdzenia)
-Licznik utraconych połączeń dla każdego numeru
-Możliwość włączania trybu głośnomówiącego w czasie odtwarzania nagrań z dyktafonu
-W czasie rozmowy możliwość włączenia zestawu głośnomówiącego jednym przyciskiem
-Możliwość formatowania Flex Memory z poziomu menu
-Zabezpieczenie przed skasowaniem wpisywanego SMSa
-Powiększenie FlexMemory do 393,51 KB
-Zmiana dźwięku podczas dzwonienia
-Sygnał dzwiękowy na 5 sekund przed upływem kolejnych 30 sekund
-Wejście do Explorer bez karty SIM
Jeżeli ktoś zauważy jakieś wady, bądź problemy w działaniu, niech da mi znać. Po wgraniu należy użyć freia "use orginal imei", bo telefon może się zawieszać np. po dodaniu nowego słowa w T9.
witam wgralem flesza... sofcik naprawde super.... po wgraniu wyskoczylo wrong software... dalem unlock... use oryginal imei i bylo ok tylko w ciagu godzinki wylaczyl mi sie z 2 razu:( macie jakas rade na to? (fonik s45)
No i wgrałem, pożniej dalem unlock + use oryginal IMEI, i po włączeniu telefonu jest pusty ekran, przyciski "popczą" na 112 mozna zadzwonic ale nic nie widać. Co mam zrobić ??
ok dzieki, progrmik pomógł choć nie do końca - kontrast podkręcilem na maxa ale i tak było ledwo co widać, wiec wszedłem w ustawienia kontrastu (już w menu telefonu) i tam jeszcze bardziej dało sie podciagnąc kontrast. Jeszcze raz dzieki za programik i pomoc pozdrofki
Teraz ja mam taki problem z wyświetlaczem !!!! Próbuje użyć tego programu do kontrastu i lipa wciskam START SERVICVE MODE i nie chce mi wykryć telefonu a mam ME45 którego przerobiłem na S45i. Może ktoś coś mi poradzi żeby to jakoś zobić.
a telefon w ogole działa?? możliwe jest po prostu, że on się nie podniósł. Jakies dźwięki wydaje (np. klikania, PIN itp)?? z reguły wiem, że program może "zamulać" z siemensem c60, ale me45 od razy wykrywa zawsze mi.
Z telefonem wszystko OK bo normalnie wszystko w nim działa (loguje się normalnie do sieci, da się dzwonić), tylko nic nie widać na wyświetlaczu. Nie wiem czemu program nie wykrywa go ??? A jest jakiś inny programik do ustawiania kontrastu do serii x45 ???
sprawdz tutaj sa 2 programy do kontrastu. Teraz sie pojawila nowa wersja x55contrast wiec radze wyprobowac Mozesz tez sprobowac manualnie, czyli jak telefon sie wlaczy i zaloguje do sieci, wciskasz klawisz MENU (prawy softkey), nastepnie wciskasz 8-1-2-6. W tym momencie powinienes byc w podmenu "kontrast" i strzalkami gora dol regulkowac.
mam nadziej, ze to cos pomoglo
P.S. Juz w fazie testow jest v2 softu, lepsza i bardziej n=funkcjonalna z nowymi dzownkami i lepszymi grafikami i oczywiscie lepszymi paczami teraz testuje czy dziala spojnie i sie nie wiesza
Na stronie http://camikazee.prv.pl pojawił się najnowszy soft w drugiej odsłonie. Wyemiminowane zostały poprzednie błędy oraz wzbogacony został dodatkowymi funkcjami
Jeżeli ktoś nie chce się z zapoznawać z opisem, to może mezpośrednio ściągnąć plik >>> stad <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum