Wysłany: 20 Kwi 2004 10:34 Uwaga wszyscy tuningowcy C/M 35
Witam wszystkich, mam teraz troszkę więcej czasu na zabawe z moim (M35) i zamierzam się pobawić w edycję oprogramowania w tym telefonie, chcę zrobić naprawde fajny flash.
1. Potrzebny mi jest flash V25 z rozszerzeniem *.bin i jak ktoś może podać jakąś fajną stronkę z dzwonkami do siemensa.
Planowany Tuning:
1. V25 PL + t9PL
2. Wszystkie dzwonki zmienione (możliwość zamówienia dla chętnych, tylko prosze przesyłać wybrane dzwonki)
3. Cała grafika zmieniona łącznie ze wskaźnikami baterii i zasięgu (Na zamówienie)
4. Wersja zwykła i z negatywem
5. Zmiana języka w MENU
To by było chyba na tyle.
ps. a może ktoś z was ma pomysł na coś fajnego proszę mailować kp2001@wp.pl w temacie proszę dopisać Forum.techtronik.pl (żebym omyłkowo nie pomylił waszego maila ze spamem jakim dostaję
hehe @ krzys83,baw sie baw ale co do tego zamawiania to ci powiem ze nie wypał, zrób pare wersji z takimi dzwonkami i z takimi dzwonkami !! jeden np standardowe a drugi nie tak samo z grafikami bo innaczej sie nie obrobrobisz:D to jest moja rada co do stron z dzwonkami to jest problem bo niema zabardzo takich stron z ktorych mozesz sciagac dzownki musiał bys wyciągnoc dzownki z softów innych.... pozdrawiam
spoko, ale przydał by się ten soft v25 *.bin ale nie mogę go dorwać szukam na necie i szukam i nie mogę go znaleść
może ktoś ma pomysł w siemensie m35 jak polepszyć zasięg modyfikacją HW, albo jakieś normalne obejście do naprawy głośniczka, bo to jest koszmar.
Pozdrawiam
Krzysiek
[ Dodano: 20.04.2004 14:10:14 ]
A może ktoś z was zna jakiś program przerabiający dzwonki *.mp3 & *.wav (ogólnie dostępne w sieci) na *.midi takie żeby bez problemu na telefon wrzucić, mam sporo ciekawych dzwonków i nie mam co z nimi puki co zrobić.
@ krzys83 tym programem AKoff Music Composer (www.akoff.com) można przerobić z WAV na MIDI, a potem to już jakimś konwerterem przerobisz na siemensowe.
o konwersji mp3 na mid zapomnij, nonsens.. Dzwonkow "piszczalkow" w necie jest w brud, wystarczy dobrze poszukac.
Do C35 debesciackie moim zdaniem sa te niskotonowe z softu mojego i LEON'a na ftp techtronika.
Jak chcesz to moge podeslac Ci v25pl, slownik T9 ma bodajze Czeski i Angielski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum