do zmiany dzwonków używam programu ffmod
mam problem z softem koleżanki v21 bo nie wyświetlał rzadnych dzwonków a po przerobieniu pokazywał jakieś błędy ?
jakim programem przerobić format mp3 na mid ?
Pozdrawiam
Krzysiek
Wiem, ze poczawszy od v21 softu moga byc problemy ze sprawdzeniem sum CRC - ale to jedyna chyba trudnosc..:) Sam mam zaladowany sw v24 z t9 polskim i usunietym bledem english smsa, dzwonki pakowalem ffmod em. Napisz jakie bledy.
Na taki program nie natknalem sie. Mysle, ze znajdziesz wystarczajaco duzo dzwonkow w formacie midi w sieci. pozdr
ja ffmod stosowalem do wersji 18 24 i u mnie tez wszystko git dziala, co najwyzej czasami przy przerobce midow tempo sie zmienia i dzwonki zamulaja, ale jest spox
ja tak miałem jak dałęm polifoniczny ale to polifonia a nie zwykły mid umnie midy chodzą bez problemu nawet długie tylko jak dałęm za długie to zamiast 21 dzownków mogłem miec 15 albo 10 ale to musza byc bardzooo długie bo jak sa krótkie to normalnie chodza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum