Wysłany: 21 Wrz 2006 16:51 3650 swieci tylko napis nokia
Witam!
nie znalazłem nigdzie takiego tematu wiec zakładam nowy mam taka noki , po włączeniu wyswietla sie tylko napis nokia i to wszystko. Był robiony soft (tornadem albo twisterem) ale nie chciał sie sformatować na koniec, podłączyłem do griffina no i format user area poszlo bez problemu ale z telefonem dalej tak samo. Co mozan mu jeszcze dołożyć???
Wysłany: 04 Paź 2006 07:38
mialem identyczny przypadek, i dobrze ze mi gosciu powiedział ze mu sie zalała.Ultradzwieki przez kilka minut i sprawa zalatwiona, a nie bylo na niej widac zadnych sladów cieczy. Nawet ja pod komputer nie musialem podłączać,po wyschnieciu od razu odpalilem.może spróbuj tego....
tel juz postawiony (soft) dałem koledze i on to jakoś zrobił tylko ze nie ma zasiegu, chyba trzeba wgrac jeszcze raz PM, dzisiaj powinienem miec juz ten tel wiec jak cos to dam znać.
Ja mialem takie 2 fony... Napis Nokia pojawial sie i nic wiecej! Niestey-u mnie nie obylo sie bez wymiany pamieci! Jeden fon wstal a drugi niesty nie :/ Dobrze ze chociaz jeden
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum