jak w temacie poswiecilem dobrego c65 na sprawdzenie solusji z http://www.gsmhosting.com ja wgrywam softa vklayem (zajmuje to 47 min) na samym koncu wyskauje mi blad i szczerze to za bardzo nie wiem co z tym zrobic. Pytanko czy sprawdzal ktos ta solusje jak tak i mu wyszlo to prosze o opis
KOZi, sprawdzałem tą solucje i wszystko poszło ok. A używasz tego zmodyfikowanego bootloadera zamieszczonego razem z flashem ? powinno przelecieć bez błędu
Witam! Przepraszam, że wykopuje trupa sprzed prawie roku ale myślę że to lepsze niż zakładanie od nowa tematu .. Najpierw .. Miałem taki sam problem jak KOZi, przelutowanie flasha u mnie pomogło .. To tylko tak jakby ktoś miał problem ..
Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi autorowi od momentu:
Cytat:
After you have Resoldered it well, replace these 2 resistors and short the rest two
You can see well in this picture:
Miałem kość duża ... Co z czym połączyć? Najpierw [autor] mówi o "wymianie" później o wymontowaniu ... Nie wiem .. zamotałem się strasznie ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum