Witam mam se f305 z tego co się dowiedziałem ktoś próbował z niego ściągać simlocka lecz nie udało się a po włączeniu telefonu zaczął pojawiać się komunikat pamięć telefonu uszkodzona proszę sformatować po wciśnięciu ok formatowanie dochodziło do 70 % i kończyło się komunikatem nie można sformatować po wybraniu opcji przywracanie ustawień z pozycji telefonu ten wyłączył się po ponownym włączeniu pojawia się logo sony i na dole przesuwa się patek tak jak przy starcie windows po około 4 minutach wyświetlacz zaczyna świecić na czerwono i tel wyłącza się i tak w kółko mam cruisera + oprogramowanie tel. : 12079123 r1cb009 na supporcie niemogę znaleźć może już ktoś się spotkał z takim przypadkiem lub posiada taką wersję pozdrawiam Wojt
Witam, próbuje zrobić unlock D-Unlockerem . Ultima chyba nie obsługuje tego modelu a s1 tylko mi szczytuje telefon. Jeśli chodzi o d- unlockiera to jak na razie mam mały problem łączy się z serwerem pokazuje że został mi jeden supreme kredyt a później wywala błędy i komunikat nieznany problem z serwerem [129] już parę dni próbuje. Jeśli chodzi o naprawę gdfs to miałem długą przerwę i nie jestem na bieżąco i za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać mogę prosić o jakieś wskazówki pozdrawiam
po dość długim oczekiwaniu aż serwer cruisera zacznie działać zrobiłem unlock d-unlockerem wszystko ładnie poszło po włączeniu telefonu znów zaczął się formatować no i się sformatował wszystko już ok dzięki za rady myślę ze temat można zamknąć pozdrawiam Wojt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum