Mam problem E616v, telefon trafił do mnie z uszkodzonym IMEI, po naprawie wyskoczył chiński, ustawiłem angielski, wszystko O.K., wgrałem polski i teraz jak wybieram polski zawsze wyskakuje chiński
Mam problem E616v, telefon trafił do mnie z uszkodzonym IMEI, po naprawie wyskoczył chiński, ustawiłem angielski, wszystko O.K., wgrałem polski i teraz jak wybieram polski zawsze wyskakuje chiński
Napisz coś więcej po wejsciu w menu wyboru języków jakie języki masz do wyboru ?????
Napisz jaki język ustawia ci się po wpisaniu kodu *00033#
Do wyboru był tylko angielski i polski, ale kodami wybierało wszystkie, ale nie wiedziałem że polski to 33 Myślałem, że nie ma odpowiednika
Działa, tylko zeby ktoś na angielski nie włączał, bo do polskiego chyba nie wróci
Ostatnio zmieniony przez Jakrzys 04 Lut 2006 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Działa, tylko zeby ktoś na angielski nie włączał, bo do polskiego chyba nie wróci
Heh , za wszystko odpowiada zle sciągniety simlock , proponuję użyć programu np.
Crazzy 6.0 , kabel pod COM i ponownie zdiąć simlock , po tym zabiegu na 100%
wszystko wróci do normy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum