Wysłany: 16 Mar 2006 22:38 e616v problem z połączeniem
klient mi przyniósł z takowym problemem. podobno po wgraniu polskiego języka "gdzies" zaczęły sie problemy. przy próbie połączenia się z jakimś numerem wyskakuje błąd, spróbuj później. zrobiłem mu resety z poziomu menu, i nic nie dało. co z tymm można zrobić? o necach nie wiem za wiele..
Wysłany: 17 Mar 2006 10:44 Re: e616v problem z połączeniem
matezgsm napisał/a:
klient mi przyniósł z takowym problemem. podobno po wgraniu polskiego języka "gdzies" zaczęły sie problemy. przy próbie połączenia się z jakimś numerem wyskakuje błąd, spróbuj później. zrobiłem mu resety z poziomu menu, i nic nie dało. co z tymm można zrobić? o necach nie wiem za wiele..
Napisz coś wiecej o objawie , rozumiem ze telefon ma zasieg nawskazniku ???
Jaka wersję SW wgrano do telefonu np. SW24 z PL z pakietu Crazzy nie dziala prawidłowo ze wszystkimi telefonami E616V -- sprawdzone w praktyce , natomiast starsza SW 17 dziala OK , na początek proponuję przeflashowanie fona orginalnym flashem i sprawdzenie objawow .
Ostatnio zmieniony przez cardex 17 Mar 2006 10:45, w całości zmieniany 1 raz
przeflaszowałem go oryginalnym flaszem i rzeczywiście wstał, tylko polskiego teraz nie mam, bo po formacie prosi o nowy kod.... zdzierstwo. w każdym razie dzięki wielkie za pomoc. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum