Ok. tylko teraz kolejny problem: ten nowy programik do fleszowania zaczyna szukanie com-ów od 38 a u mnie nec zainstalował się na 4 i program go nie widzi. Co z tym teraz można zrobić? Poprzedni fleszer szukał com od 1 i fleszowanie startowało. Można podmienić jakiś plik? Gdzie to jest wpisane?
Ok. tylko teraz kolejny problem: ten nowy programik do fleszowania zaczyna szukanie com-ów od 38 a u mnie nec zainstalował się na 4 i program go nie widzi. Co z tym teraz można zrobić? Poprzedni fleszer szukał com od 1 i fleszowanie startowało. Można podmienić jakiś plik? Gdzie to jest wpisane?
Sciagnij z linku poniżej Flasher do E338 w specjalnej wersji "tylko kliknij"
myśle ze teraz nie bedziesz mial problemów z portami , scieżkami dostepu itp
Mój NEC jest chyba uszkodzony bo fleszowałem go na dwóch komputerach na Win98 i na XP i zawsze staje na 33% i koniec. Polskiego nie ma a telefon wstaje. Odpuszczam go sobie. POZDRAWIAM.
Mój NEC jest chyba uszkodzony bo fleszowałem go na dwóch komputerach na Win98 i na XP i zawsze staje na 33% i koniec. Polskiego nie ma a telefon wstaje. Odpuszczam go sobie. POZDRAWIAM.
Heh , przeciez flashery do których podalem linki nie maja POLAKA ,to nic dziwnego ze go nie ma po przeflashowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum