Wysłany: 19 Lut 2005 10:31 NEC 3G - darmowy unlocker
Pojawił się już nowy darmowy unlocker. W przeciwnieństwie do poprezdniego ten działa we wszystkich systemach operacyjnych i niezależnie od daty w komputerze. Niestety robi tylko wersje poniżej v22.
Heh , wreście wypłynęla 1 wersja Crazy na publik , jedyna wada tego softu poza tym ze robi tylko fony do v.22 jest to ze czasami błednie odzczytuje ostatnią cyfre IMEI i w związku z tym podaje błędne kody odblokowujące fona
Panowie nie dziwcie sie ze nikt nie chce wam podac softu na tacy wielu ludzi zaintestowalo pieniadze w sprzet do NEC-ow i teraz naprawde jak wychodzi cos za free to nie jest im do smiechu a swoja droga jak dobrze szukasz to wszystko znajdziesz
@ MILO23, nie chce robić tutaj OT ale uwierz mi się wiem co mówie ... Jego zagrania, czysta komercja itd. Wszytsko co dał za free to aby się wypromować. Jeśli mi by zależało to scrakowałbym to co on ... A jeśli chodzi o scrackowany soft to uwierz mi sie ze nie wszytsko mozesz znalesc na forum, a niektóre programy nigdy nie będą dostępne dla ogułu ...
Witam.
Czy ten soft dziala z v22 wlacznie? Bo juz tyle tych wersji niespodzianek wyszlo, ze mozna sie pogubic. A czy jezeli jest wyzsza wersja to mozna zanizyc soft i zrobic unlock tym programem? I jakim softem sie robi gdy jest zablokowany licznik?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum