Telefon: nokia
Wysłany: 12 Paź 2005 18:06 NEC e228 biały LCD i restart
czesć mam taki oto problem otóż kupiłem sobie NECa na allegro i mam z nim nastepujacy problem tj. ze jak go włącze to mam biały LCD i jak go wyłoncze to później sam sie włancza
baterie ładuje normalnie spotkał sie ktoś juz z tym przypadkiem ? przeryłem całe forum i nic takiego nieznalazłem czego to moze być wina softu? czy eepromu?
sprawdź imei i jak są same 0000............... spróbuj go n aprawić jest programik do tego Crazzy 6 chociaż mi nie pomógł w jednym e228 ale mój nawet nie pokazywał że ładuje poprostu biały ekran po czym restart i tak bez końca
Telefon: nokia
Wysłany: 13 Paź 2005 18:25
a ten progs pójdzie tym kabelkiem do wgrywania dzwonkow itd? a i czy potrzebuje klucza sprzetowego?
sorry za lamerskie pytania ale w NECach jestem zielony
mattey, on idzie z kluczem. Ale możesz się jeszcze dowiedzieć czy on nie dostał większego napięcia zamiast baterii np. powyżej 5V ja już mam chyba takie 3szt. i za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać, brak jakiejś serwisówki i dostępu do części
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum