Mam problem z necem e228 po włonczeniu zapal się biały ekran ktury zaraz resetuje sie tak w kółko na 90% to wina softu mam orginalny ale niemam pojecia jak go włonczyć bo pokazuje mi takie coś w załonczniku ktos wie o co chodzi.
Ostatnio zmieniony przez wanek 09 Lut 2006 15:41, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem czy mi sie wydaje - czy planujesz uruchomić aplikacje ze spakowanego archiwum - wypakuj najpierw do jakiegoś folderu i wtedy spróbuj uruchomić
wanek, rozpakuj flasher i wtedy spróbuj go dopalić ale ja stawiam na brakujące 10% pewności i myślę że telefonik dostał za wysokie napięcie zamiast baterii mam już kilka takich na części, też myślałem że to soft ale nie idzie ich w zaden sposób przeprogramować wchodzą w tryb flashowania i na tym to się kończy.
wanek, Próbowałes naprawić go kabelm po COMie ? Przy opcji wpisania IMEIa po COMie telefon jest całkowicie resetowany. Spróbuj też wgrać flasha od NECa e313. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum