Wysłany: 08 Wrz 2005 22:37 nec E313 tylko ekran podświetla się na biało
Uszkodzenie polegające na tym, że telefon po włożeniu baterii sam się uruchamia podświetla wyświetlacz na biało i za chwilę gaśnie,wczesnie ściągałem z niego simlocka ,chodził bez zarzutu prawie rok,nie wgrywałem zadnego oprogramowania ,prawdopodobnie padło oprogramowanie ale tego nie wiem ,dlatego proszę o informacje czy tym kablem od simlocka na USB można wgrać oprogramowanie no i oczywiście ,jeżeli można, proszę jeżeli to możliwe o solucje jak to zrobić i czym,czy jest jakieś darmowe oprogrmowanie ,oryginalnie jest flash język angielski i chiński.
styki sprawdzane ,po podłączeniu pod kabel telefon normalnie wchodzi w tryb servisowy-ekran na żółto a póżniej na filetowo i komunikuje się z fonem liczy kody do simlocka itd,przedewszystkim chodzi mi teraz o solucje na wgranie oryginalnego flasha EN
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum