Nec e616, telefon poprostu sie wyłaczył, i nie podnosi sie, po podłaczeniu do komputera na kablu usb tylko na małym lcd pokazuje a: oraz c: i nic wiecej.
jak go postawic ?
Ostatnio zmieniony przez smootny 08 Cze 2006 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Telefon: 506198375
Wysłany: 09 Cze 2006 18:26
smootny,
necki mają to do siebie ze ich gniazda śą do bani i trzeba czasami rozkrecić fona i wepchnąć styki spoowrotem w gniazdo bo mają tendencje do cofania się wgłąb telefonu.
Po tym komp powinien zobaczyc ci fona a jak go poprawnie zainstalujesz to wtedy da się go flaszowac .
Do flaszowania nie crazy a orginalny flaszer z flaszem , a crazy ewentualnie do naprawy imeia po flaszu .
Jeżeli telefon jest niewidoczny w mój komputer/menadzer urządzen to go nie postawisz. Przepatrz złąze bo plaszki lubią się zawijać do tyłu. (chyba najgorsze złącza jakie widziałem). Ja mam crazzy i kabel USB. Jeszcze się nie zdarzyło żeby jakiś z dobrym złączem nie wstał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum