Witam,
tak jak w temacie. Dostalem do zrobienia. Nie bylo nic w nim mieszane. Po nacisnieciu power'a tylko przez chwile wyswietla please wait i się wylacza. Czytalem na gsmhosting ze pomaga reset eepromu. Mam PBB Nec 3G Nexus v4.0 ale przy resecie epromu wywala mi Cannot reset eeprom. Mial juz to ktos?
One sie lubia czasem elektronicznie uwalic .. W sumie Nexus ma dosyć dobrze rozwiązaną komunikacje więc powinien sobie poradzic. W Twoim przypadku najlepiej sprubować teraz naparwy po USB - Crazzy v5.
Witam,
tak jak w temacie. Dostalem do zrobienia. Nie bylo nic w nim mieszane. Po nacisnieciu power'a tylko przez chwile wyswietla please wait i się wylacza. Czytalem na gsmhosting ze pomaga reset eepromu. Mam PBB Nec 3G Nexus v4.0 ale przy resecie epromu wywala mi Cannot reset eeprom. Mial juz to ktos?
Pozdro
Jedynie platnym softem napewno da rede postawic Crazzy 5.
Pozdrawiam
Telefon: NEC e616v
Wysłany: 16 Sie 2005 10:25
Z mojego doświadczenia (kilkanaście modeli tego typu na około 300 serwisowanych), telefony, które się same wyłączają lub resetują są nie do zrobienia dostępnym softem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum