Telefon: NPL2, NPL1
Wysłany: 09 Lut 2006 14:02 NEC N343i - SIM-Lock JAK !?
Witam. Dostałem do zrobienia locka taki wynalazek, co się zwie NEC N343i. Nie mam zielonego pojęcia z czym i jak się do niego dobrac. Kabel taki sam jak do motoroli Cxxx / V3. Sterowników nigdzie nie ma... nikt nigdzie o tym telefonie nie wspomina, a mi juz się trafił. Chodzi w sieci O2...
Wysłany: 09 Lut 2006 15:04 Re: NEC N343i - SIM-Lock JAK !?
SteeM napisał/a:
Witam. Dostałem do zrobienia locka taki wynalazek, co się zwie NEC N343i. Nie mam zielonego pojęcia z czym i jak się do niego dobrac. Kabel taki sam jak do motoroli Cxxx / V3. Sterowników nigdzie nie ma... nikt nigdzie o tym telefonie nie wspomina, a mi juz się trafił. Chodzi w sieci O2...
Ma ktoś jakiś pomysł ???
Z góry dzięki...
Z softem do bezposredniego unloca bedzie problem , najprosciej i najtaniej wygenerować kod na podstawie IMEI . Z boxów które maja obslugę w zakresie direct unlock N343i to np INFINITY
Ostatnio zmieniony przez cardex 09 Lut 2006 15:05, w całości zmieniany 1 raz
albo rzuć tutaj http://forum.gsmhosting.c...highlight=n343i swój imei bo w multi comie tylko 342i znalazłem w jafie jest też generacja kodów za darmo (infiniti i chyba furious)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum