Wysłany: 07 Mar 2005 19:08 Nie moge odpalić unlockera do NEC-ów
Nie wiem dlaczego ale nie mogę odpalić w 3 komputerach darmowego unlockera do NEC-ów a kiedys bez problemu się odpalał. Teraz chce jakiegoś loginu i hasła. Wcześniej nie chciał niczego takiego. Jak to odpalić
skonczyla sie wersja testowa musisz pokombinowac z data w komputerze lub kupic orginal sa jeszcze inne softy niespodzianki ktore dzialaja bez cofania daty
wpisywalem ale nie pokazuje sie # ani cyfrym, napisal mi ktos ze nie wyswietlaja sie, mam tylko wpisac kod a sim lock sie sciagnie.Tak zrobilem i dalej jest
Po wpisaniu dobrego kodu powina pojawic sie informacja o wylaczeniu blokady. Jesli masz zablokowany licznik to zostaje Ci tylko zdjecie simlocka programem od spunlock, ktory zmiania imei.
@Bossqbanysa
ten kod to jest straszna lipa. Wiem czym to wygenerowałeś i od razu Ci powiem, że to nie działa. Są inne darmowe programy, które dobrze generują, ale w Twoim przypadku masz już najprawdopodobniej zablokowany licznik błędów wiec pozostaje tylko direc unlock.
nie martwie si bo to nie moj kolegi chcial zebym sciagnal sim locka a ja tego nigdy nie robilem, bawie sie nokiami i reszta ale neckiem mialem pierwszy raz do czynienia juz nie robie neckow dzieki za pomoc
[ Dodano: 16-04-2005, 23:29 ]
mozecie mi podac nazwe programu do neckow albo wyslac linka do stronki na ktorej znajduje sie program do sim lockow
witam znalazlem ostatnio na necie emulator kluczy hasp jak to zainstalowalem to jeden z programow zaczol mi sie wlaczać ale nie wiem czy to jest to a dokladnie jest mi potrzebny program do simlocka z neca 228. moge sie podzielić programikiem w zamian za dzialajacy program do simlocka ktory nie zmienia imei chyba ze dostane jeszcze jeden ktory naprawia ten imei
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum